Velkommen til Jentenes Fotballfredag

Postet av Tistedalens TIF den 10. Apr 2022

TTIF er glade for å invitere til Jentenes Fotballfredag på kunstgresset i Dærn fredag 29. april 18.00 - 20.00. Det er oppmøte 30 minutter før. Vi inviterer jenter fra hele Halden til en økt som vi håper er tilpasset de ulike aldrene godt. Ved spørsmål send mail til fotball@ttif.no og for påmelding følg denne linken.  

Fin premieutdeling i Tistedalhallen

Postet av Tistedalens TIF den 11. Nov 2021

Mari Sperre Andreassen har tatt noen fine bilder av prisvinnere og andre fra premieutdelingen. Her kan dere se noen av dem. 

Årets spiller for gutter, Marius Karlsen, mottar prisen fra leder Torfinn Bønøgård. Leona de Wit følger med etter å ha mottatt pris for årets spiller for jenter. Begge har levert gode sesonger og markert seg med god innsats og holdninger. TTIF gratulerer! 


G/J 2016 deltok på sin første premieutdeling sammen med sine tre ivrige trenere. Unge trenere har lenge vært et varemerke i TTIF og det er flott at jentene fra J 17 følger opp tradisjonen. 

Maja Larsen (J 11), Sixten Feste (G 11), Bror Peder Jensen (G 14), Julian Thorsen (G 16), Vilde Hagen-Tafjord (J 17), Marius Karlsen (G 19) og Sebastian Andresen (G 19) gjorde seg fortjent til årets innsatspriser i TTIF. Godt jobba! 


Erik Elverhøi mottar pokal for milepælen 500 kamper. Erik har kun én foran seg på lista over antall kamper for TTIF junior. Erik rekker mer enn å spille kamper og er, som flere andre, alltid med når klubben trenger hjelp. Pakking på MaxiMat Nordby

Postet av Tistedalens TIF den 28. Feb 2016

TTIF Fotball har fått videreført sin sponsoravtale med MAXI MAT på Nordby.

MaxiMat Nordby

Avtalen har en ramme på ca 600 000,- over en treårsperiode og vil gi kjærkomne kroner både til lag, spillere og klubbkassa. Ballaktivitetsdag for barnehagebarn, Ormtjernløpet – Råtassen, Femsjøcup og Jentedagen er arrangementer Maxi Mat ønsker å støtte oss med.

Avtalen er todelt, èn del gjelder sponsing direkte til våre arrangement etc… , og èn del gis i form av en arbeidsoppgave hvor TTIF’s medlemmer pakker varer ved kassene på travle handledager. Til sammen dreier det seg om totalt 10-12 dager pr år.

I 2016 vil medlemmer i TTIF ha mulighet til å tjene penger ved pakking i dagene før påske, en lørdag i mai og fire lørdager før jul. Pengene man tjener vil gå direkte til spilleren og kan f.eks. brukes til betaling av egenandel i cuper, til lagtreningsdress o.l.

Neste runde med pakking er lørdag 14. mai, fra kl. 12 til 18. Oppgaven er pakking av varer ved kassene.

Gi Lill beskjed snarest på mob.nr 926 17460 eller mail lmt@halden.net, om du/dere kan være med!

MaxiMat NordbyBekkevold til Sarpsborg 08

Postet av Tistedalens TIF den 17. Feb 2016

TTIF`s Emilie Bekkevold har lenge vært ettertraktet av distriktets beste klubb, Sarpsborg 08. Emilie har før denne sesongen valgt å prøve seg i Sarpsborg og har debutert med to treningskamper. Den ene var mot Lyn, et lag med overvekt av undomslandslagsspillere. Emilie får stadig nye erfaringer og håper på å en dag selv trekke på seg den norske landslagsdrakta. Vi ønsker Emilie lykke til og takker for alle gode minner i Dærn.