God jul!

Postet av Tistedalens TIF den 24. Des 2020

TTIF ønsker alle våre medlemmer og hele Halden en god jul:) All aktivitet avlyses ut uka.

Postet av Tistedalens TIF den 23. Nov 2020

På grunn av smittespredning i Tistedal avlyser TTIF Fotball all aktivitet ut uka. TTIF Håndball har gjort det samme. 


StyretKlubbtøy på Sport1 Halden

Postet av Tistedalens TIF den 21. Okt 2020

Mye flott klubbtøy til rabbaterte priser på Sport1 Halden. 
TTIF er med Sport 1 i Halden!

Postet av Tistedalens TIF den 25. Sep 2020

TTIF har idag skrevet under en femårig avtale med Sport 1 Halden som vår klubbforhandler.
Avtalen gjelder ut 2025😊
De siste årene har det ikke vært mulig å kjøpe klubbtøy lokalt i Halden, men nå er et samarbeid med Sport 1 Halden på plass. Da kan man endelig kjøpe ferdig trykket klubbtøy, sko og andre artikler hos en lokal forhandler. 
TTIF er svært glade for samarbeidet, og gleder seg til de neste fem årene. Samarbeidet er en stor fordel for klubben, men også for alle klubbens barn og unge som nå kan få klubbtøy lokalt igjen.

Avtalen innebærer at alle medlemmer får 20% på alle Umbro og Scantrade produkter.
Medlemmene får også 15% rabatt på andre varer i butikken (på veiledende priser) med unntak av syklerTTIF trenger klubbdommere!

Postet av Tistedalens TIF den 28. Aug 2020

TTIF trenger et klubbdommerløft etter en periode der mange av de ivrige ikke lenger er så enkle å få tak i. TTIF har tidligere arrangert dommerkurs og gitt en godtgjøring på 100 kroner for hver kamp. Det fortsetter vi med. I uke 37 satser vi på dommerkurs og vi håper at mange fra våre ungdomslag ønsker å være med. Spre det glade budskap og gi beskjed til fotball@ttif.no dersom dere kjenner noen som har lyst til å være med. Du trenger ikke være medlem av eller spiller i TTIF for å ha lyst til å dømme. 
Tine Fotballskole avlyst

Postet av Tistedalens TIF den 21. Aug 2020

Hei!

TTIF må avlyse Tine Fotballskole. Vi har lenge vært usikre på grunn av smittesituasjonen i Halden, men fikk i dag grønt lys fra kommuneoverlegen. Utover dagen fikk vi også beskjed om at Minifestivaler skal arrangeres neste helg. Vi har fra før få påmeldte i år og vil få veldig få når noen spillere skal være med lagene sine på kamp. Vi velger derfor å avlyse dette året.

Vi beklager utfordringene dette har skapt for trenere som har fikset instruktører, foreldre som har meldt på og spillere som har gledet seg. 

Spørsmål kan sendes meg.

Hilsen Jonas Th. Næss, arrangementsansvarlig. 

Mail: fotball@ttif.no 


KORONA-INSTRUKS FOR FOTBALLKAMPER TTIF

Postet av Tistedalens TIF den 16. Aug 2020

KORONA-INSTRUKS FOR FOTBALLKAMPER TTIF

 

 • Alle som er syke eller har symptomer skal bli hjemme.
 • Hvert lag har en kampvert under hver kamp. Denne personen har ansvar for:
 • At hvert lag har registrert sine spillere, støtteapparat og tilskuere. Navn, mobilnummer og dato/klokkeslett (ankomst/avreise fra Tistedal stadion) føres på en liste. Liste hentes i kiosken.
 • Listen over alle som var til stede på kamp, settes inn i egen perm i kiosken. Listene må beholdes minst 10 dager for mulig smittesporing. 
 • Sørge for at det er merket opp publikumssoner og innbyttersoner.

 

Kampvert skal ha på vest, denne hentes i kiosken. Antibac skal plasseres ut ved inngangene til banene. Antibac hentes i kiosken.

Styret sørger for en ansvarlig, som følger opp smittevernsarbeidet på stadion på kampdager. Denne personen kommer i tillegg til kampverten.

Maks 200 personer på et fotballanlegg samtidig. Dette gjelder spillere og publikum. Trenere, ledere, dommere og andre funksjonærer som står for gjennomføringen av kampene, regnes IKKE som en del av deltakerantallet. 

Begrens antall personer som er med laget til et minimum.

Lag og publikum skal holde seg innenfor egne oppmerkede områder.

Regelen om en meters avstand gjelder også på innbytterbenken og på reisen til og fra kamp. 

Det skal være faste grupper på maksimalt 20 spillere som på trening. Det anbefales å holde på de faste gruppene over en periode på minst en uke. 

 TTIF sitt anlegg stengt ut uka!

Postet av Tistedalens TIF den 12. Aug 2020

På grunn av smittesituasjonen i Halden kommune har TTIF også stengt sine anlegg fra tirsdag og ut uka. Hva som skjer neste uke avgjøres senere. NFF med presisering rundt gjennomføring av Tine Fotballskole.

Postet av Tistedalens TIF den 12. Aug 2020

Presiseringer rundt gjennomføring av TINE Fotballskole

 

Neste uke er den store TINE Fotballskole uken. Titusener av barn og trenere gleder seg til god, morsom og trygg aktivitet. Her kommer noen oppdateringer og avklaringer som være med å bidra til at arrangørene føler seg trygge i gjennomføringen av TINE Fotballskole.

 

Det presiseres at TINE Fotballskole er noe annet enn ordinær organisert fotballaktivitet. TINE Fotballskole går under kategorien «Arrangementer og aktiviteter for barn og unge av lengre varighet» som er unntatt fra avstandskravet. Med lengre varighet menes dagtilbud flere dager etter hverandre eller opphold med overnatting. Dette er nedfelt i covid-19-forskriften § 13 andre ledd. Fra 15. juni kan arrangementet gjennomføres selv om kravet til avstand ikke kan overholdes for blant annet «personer under 20 år som deltar på sommerskole, sommerleir, aktivitetsleir, kulturskole, leirskole, skoleavslutning og andre skolelignende fritids- eller ferietilbud, samt de som står for arrangementet» (punkt d)

 

Det anbefales videre fra FHI å dele deltakerne inn i mindre grupper for å ivareta smittevernrådene.

 

Tine Fotballskole og lignende aktivitetstilbud for barn og unge av lengre varighet kan i sommer gjennomføres for inntil 200 deltakere med kontakt forutsatt: 

 • Maks 20 utøvere i fast gruppe   
 • Minst 1 meter avstand utenfor aktivitet               
 • Minst 1 meter avstand til andre grupper              
 • Faste ledere/trenere pr. gruppe  
 • Kamper anbefales gjennomført mellom spillere innad i en fast-gruppe. Dersom det skal spilles kamper på tvers av de faste gruppene skal dette følge rammene for vanlig kampgjennomføring.

NFF oppfordrer at deltakerne i 20-gruppen holder minst 1 meter avstand utenfor aktiviteten. Men vi har forståelse for at det ikke er mulig under hele dagen.

 

Ulike arrangementer og aktiviteter for barn og unge av lengre varighet som nedfelt i covid-19-forskriften § 13 andre ledd punkt d) skal være åpne og tilgjengelige og deltakelse i annen aktivitet bør ikke sette stopper for barnets deltakelse. Det er derfor ikke krav om opphold i minimum 2 dager i barnet øvrige aktiviteter, herunder annen fotballaktivitet, for å delta på TINE Fotballskole. 

 

Nødvendig opplæring for å ivareta godt smittevern
Klubben/arrangøren må passe på at alle involverte får grundig og nødvendig opplæring for å ivareta godt smittevern. Trenere og ledere oppfordres til å ta NFFs koronavettkurs. Her er en lettfattelig brukerveiledning som tar deltageren gjennom hvert skritt: https://www.fotball.no/koronavettkurs

 

Husk at som arrangør skal dere iverksette tiltak som bidrar til at syke ikke er til stede på arrangementet, og gjøre det mulig å ivareta god hygiene.

Det er viktig med god informasjon til de foresatte i forkant.

 

Ytterligere verktøy til støtte i gjennomføring
Vi har i år utviklet en digital verktøykasse (Klikk her for å se brukerveiledningen)  som legger til rette for at arrangørene av TINE Fotballskole kan planlegge for, og gjennomføre morsomme og ferdighetsutviklende fotballskoler, samtidig som smittevernet er i varetatt for alle involverte. Og vi har laget en Arrangementsmal for trygge rammer rundt TINE Fotballskole.

 

Lykke til med gjennomføringen!Dugnad i kiosk

Postet av Tistedalens TIF den 13. Jul 2020

Dugnad i kiosk


Fra høsten av starter TTIF opp med kioskdugnad, slik de aller fleste andre klubber har. Med dere foreldres innsats vil kiosken være åpen mandag til og med torsdag hver uke i sesongen om høsten og våren.
Høstsesongen må bli en test for oss hvordan vi skal organisere kiosken best mulig. Vi er derfor veldig glade for konstruktive innspill fra de av foreldrene som har kioskdugnad. Vi deler opp slik at hvert lag har ansvar for sin uke. Kioskvakten varer fra klokken 17.00-20.00.
Lagledere har fått oversikt over hvilken uke akkurat ditt lag har dugnad og vil gi info om det. For å gjøre jobben til laglederne enklere, er det flott om foreldrene selv melder seg på dugnad. Skriv gjerne i kommentarfeltet under eller gi beskjed direkte til lagleder om du vil ta en kioskdugnad for ditt lag allerede i høst. De som stiller nå, slipper kioskdugnad til våren igjen.


Informasjonen er sendt ut til støtteapparatet til de ulike laga. 
Kontaktinfo Ormtjern

Postet av Tistedalens TIF den 7. Jul 2020

For å booke Ormtjernhytta, kontakt Kai Adolfsen. 

Mobil:416 16 688

Mail kai.adolfsen@haldenservicesenter.noFotballdag for barn fra 5-10 år på Tistedal stadion 20. juni.

Postet av Tistedalens TIF den 16. Jun 2020

Vi minner om påmelding til denne hyggelige fotballdagen! Påmelding her.Fotballdag for barn fra 5-10 år på Tistedal stadion 20. juni.

Postet av Tistedalens TIF den 9. Jun 2020

TTIF ønsker velkommen til fotballdag på Tistedal stadion lørdag 20. juni kl. 12.00 - 14.00. Det blir ulike aktiviteter og masse idrettsglede!Støtt TTIF Fotball - kjøp flotte håndklær!

Postet av Tistedalens TIF den 26. Apr 2020

Aldri har vi vel vasket hendene oftere. Og aldri har behovet for nye og rene håndklær vært større...

TTIF er som alle andre klubber i Norge rammet av koronakrisen. Med minimal aktivitet faller inntektene og det er høyst usikkert om klubbens desidert største hovedinntektskilde, Femsjøcup, kan arrangeres i 2020.

Målet er likevel å gi alle små og store i TTIF Fotball det samme, gode tilbudet når hverdagen blir normal igjen.

For å klare det må vi sikre klubben inntekter. Og nå må dugnaden skje via Facebook, dette er ikke tiden for å banke på dører! 

Vi håper alle medlemmer (og andre) deler innlegget. På grunn av de spesielle tidene setter vi ikke krav om antall pakker solgt per medlem, men håper alle hjelper til. Det er viktigere enn noensinne å sikre klubben inntekter.

En pakke med fire håndklær i 100 prosent økologisk bomull koster 250 kroner. Man kan også kjøpe to håndklær for 125 kroner. Håndklærne er av høy kvalitet og med et design som passer de fleste hjem. Størrelsen er 70cm x 30 cm.

De som kjøper kan skrive adressen sin i kommentarfeltet. Dere medlemmer melder salget inn til Jonas Thomassen Næss på mailadresse: fotball@ttif.no

Klubbens styre tar ansvar for å levere  håndklærne smittesikkert på døra til de som kjøper. De leveres før 10. mai.

Håper mange trenger nye håndklær i disse «håndvask-tider» og ser verdien i å støtte TTIF i en økonomisk vanskelig tid.

Hilsen

Styret i TTIF FotballTil alle spillere, trenere og foreldre.

Postet av Tistedalens TIF den 29. Mar 2020

Hei alle spillere, trenere og foreldre!

Håper det står bra til med alle i den vanskelige koronasituasjonen

Her kommer en liten oppdatering fra TTIF Fotball.

Alle baner er stengt for aktivitet, men vi i organisasjonen jobber videre slik at alle får et best mulig tilbud når vi starter opp igjen.

Endelig er alt av lys på plass på kunstgresset. Selv om vi kanskje ikke får bruk for det før til høsten igjen, er det godt å vite at det er i orden

Vi har også gått til innkjøp av to 3`er baner med vant og mål. Disse kan alle små lag benytte seg av både ute- og innendørs.

Vi tror dette innkjøpet vil bidra til mange artige treninger for de yngste medlemmene. Her kan vi blant annet lage mange herlige interncuper. 

Gressbanene er både kalket og gjødslet. Vi skal ha minst like bra gressbaner som i fjor

Vi skal prøve å få ryddet ballrommet. Og spesielt rydde i alle skapene som ikke blir brukt. Vi håper alle trenere som har skap, kan gi beskjed til Tor Håkon hvilken kode de har  - så vi får registrert dette. De skapene vi ikke har kode til, vil vi klippe av å kjøpe nye låser til.

Årboka er også nå trykket ferdig og står i Tistedalshallen. Det er bare å hente for de som vil ha. Kan hende hallen er stengt - så bare si i fra, så kan vi få lagt de ut.

Klubben må ha hjelp av alle dere foreldre i år til å hjelpe klubben i en vanskelig periode.

Vi har sendt ut treningskontigenten. Selv om det blir noen måneder uten trening, skal vi gjøre det vi kan for at alle skal bli fornøyde. Vi håper alle medlemmene forstår at klubben i denne vanskelige situasjonen trenger de inntektene vi kan få. Og at ingen derfor vil kreve treningsavgiften tilbake.

Vi skulle hatt Maximat-dugnaden i påsken. Den forsvant dessverre for oss, men vi har fått mulighet til å få den igjen senere i år.

Vi har også Salvasalg i år. Det starter første uka i mai. Vi håper situasjonen har normalisert seg mer da. Spillerne må selge sokker for 750 kroner hver. 

Dette er en klubbdugnad vi er helt avhengig av for å oppretholde et godt tilbud til alle våre medlemmer.

Vi jobber også med kiosken slik at den skal være åpen på alle hjemmekamper i år. Vi jobber med kiosklister slik at lagene får ansvaret for hver sin uke.

Kjenner du noen andre som kan bidra i kiosken? Gi i så fall beskjed!

Vi jobber med speaker til både herre- og damelaget i år. Er det noen som har lyst og mulighet, er alle hjertelige velkomne til å prøve.

Vi kommer også til å opprette egne lagkasser igjen. Inntektene blir gjennom loddsalg som går rett tilbake til respektive lagene. Lagene kan bruke lagkassa til hva de vil, enten det er pizzakvelder, innkjøp av like treningsdresser eller cuper. Inntekter til lagkassene vil vi trolig starte med å jobbe med til neste år, fordi situasjonen ble som den ble i år.

Vi jobber nå for fullt med Femsjøcupen 2020. Vi krysser fingrene for at det i august er kontroll på pandemien og at alle TTIF-foreldre setter av siste helgen i august. 

Målet er jo å lage verdens beste Femsjøcup. Da trenger vi dere med på laget.

Har du spørsmål, er det bare å ta kontakt med meg, Torfinn.

 

Vil med dette ønske dere alle en god påske. Ta vare på hverandre og støtt hverandre!Tistedal stadion stengt, her kan du sjekke hvordan du kan trene hjemme!

Postet av Tistedalens TIF den 15. Mar 2020

Tistedal Stadion er stengt

 

I disse tider med koronavirus ønsker vi ikke at Tistedal Stadion skal bli et samlingspunkt for barn og unge i området, og vi har derfor besluttet å stenge hele anlegget.

Vi skal være med på den felles dugnaden for å bremse og forhindre denne smitten. Vi ber om at våre medlemmer, og alle som holder til rundt Tistedal Stadion, om å respektere dette. Det skal ikke være noen form for aktivitet på våre baner frem til annen beskjed kommer. 

 

Hvorfor? 

I henhold til folkehelseinstituttets anbefalinger ønsker vi ikke at mange mennesker skal samles på et sted, selv om det er utendørs. Det er kanskje ikke slik at Covid-19 utgjør noen umiddelbar fare for akkurat deg, men samtidig kan du allikevel bli en smittebærer som utgjør en fare for spesielt eldre og andre med helseutfordringer fra før av.

 

Hvor lenge? 

Foreløpig holder vi stengt ut april. Denne siden vil bli oppdatert dersom stengingsperioden skulle forlenges.

 

Hva kan jeg gjøre for å holde meg i gang?

Vi har kontaktet Kjetil Andreassen, idrettsfaglærer og fotballtrener med UEFA A-lisens. Han driver nå KBAndreassen Coaching.

Han har utarbeidet to egentreningsplaner som våre spillere kan benytte. Dette har Kjetil gjort som en del av den felles dugnaden, og med et ønske om å hjelpe oss i TTIF. Samtidig ønsker vi å poengtere at vi ikke under noen omstendighet ønsker at dere samler dere for å gjennomføre dette. Skal du trene, så tren alene, eller med maksimalt én til to andre. Vurder dette fortløpende i henhold til nyhetsbildet, og avlys treningen dersom du får beskjed om å holde deg inne. 

Egentreningsplanene finner du i her for aldersbestemt og her for junior og senior. 

Lillestrøm Sportsklubb har også laget fine egentreningsplaner som du finner her.Treningsopplegg styrke/utholdenhet jr/senior i TTIF

Postet av Tistedalens TIF den 15. Mar 2020

Det er limt inn tre ark, så bla helt ned på siden for å se alt. All aktivitet avlyses ut april! (Oppdatert)

Postet av Tistedalens TIF den 12. Mar 2020

Oppdatering fra NFF torsdag 12. mars forteller at all aktivitet avlyses ut april. Dette gjelder kamper, treninger og eventuelt sosiale samlinger. Mer informasjon ved å følge linken. https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2020/breddeaktiviteter-stoppes-ut-april/

Jentenes Fotballørdag, som skulle arrangeres lørdag 25. april, er naturligvis også utsatt på ubestemt tid. 

Tine Fotballskole, som skal arrangeres 22. - 24. mai, utsettes foreløpig ikke. Det vil avgjøres etter gjeldene råd fra myndighetene på et nærmere tidspunkt. 

NFF Østfold jobber med ulike scenarier for når seriespillet kan starte opp. 

1. mai, 1. juni og 15. august er de tre startdatoene. NFF Østfold kommer med oppdateringer på dette når de vet noe. 

TTIFInformasjon om Koronavirus TTIF Fotball.

Postet av Tistedalens TIF den 11. Mar 2020

I disse koronavirus tidene følger vi selvsagt anbefalinger som måtte komme fra myndigheten, kommunen, helsedirektoratet o.l

Vi kan gjøre en god del for å forebygge:

 • Treninger innendørs er avlyst på ubestemt tid.
 • Vi hilser som alltid skikkelig på hverandre før og etter trening, men kontaktløst.
 • Som alltid: Ingen deler drikkeflaske. De som er syke/»tufse» holder seg hjemme.
 • Vi oppfordrer alle til å ha med seg en personlig hånddesinfeksjon
 • Tid med masse folk inne i en garderobe samtidig, bør begrenses til det aller nødvendigste. De som har kort reisevei hjem, oppfordres til å dusje hjemme. Vi oppfordrer til å ikke bruke garderobe ifm. treninger.
 • Om du tror det er en risiko for at du kan være smittet, f.eks etter en reise eller fordi du har vært i kontakt med noen som evt. er smittet, se kommunens info om bl.a. testing, karantene og isolasjon.

 • Ved risiko for smitte skal nærkontakter varsles. Meld fra til trener.
 • Er du i karantene/isolasjon, skal du selvfølgelig heller ikke møte på fotballen.
 • Er en i husstanden din i karantene/isolasjon, ønsker vi heller ikke at du møter på fotballen.
 • Kveldsmater og samlinger i større grupper unngår vi i en periode fremover.

Vi gjør løpende vurderinger i forbindelse med spredningen av covid-19 (koronaviruset), og følger informasjon fra FHI, Helsedirektoratet og NIF.

Man skal ikke stille på trening eller arrangement som deltaker, tilskuer, frivillig el.l. dersom man føler seg syk med luftveissymptomer og/eller feber.  Personer i risikogruppen bør vurdere om de skal delta på trening/arrangement.Coerver i Strømstad!

Postet av Tistedalens TIF den 7. Feb 2020

Strømstad IF arrangerer fotballskole med Coerver! Dette kan være en god mulighet også for barn fra Halden. Sjekk https://coerver.se/product/sportlovscamp-stromstad-2020 for informasjon.