TTIF trenger klubbdommere!

Postet av Tistedalens TIF den 28. Aug 2020

TTIF trenger et klubbdommerløft etter en periode der mange av de ivrige ikke lenger er så enkle å få tak i. TTIF har tidligere arrangert dommerkurs og gitt en godtgjøring på 100 kroner for hver kamp. Det fortsetter vi med. I uke 37 satser vi på dommerkurs og vi håper at mange fra våre ungdomslag ønsker å være med. Spre det glade budskap og gi beskjed til fotball@ttif.no dersom dere kjenner noen som har lyst til å være med. Du trenger ikke være medlem av eller spiller i TTIF for å ha lyst til å dømme. 0 Kommentar

Tine Fotballskole avlyst

Postet av Tistedalens TIF den 21. Aug 2020

Hei!

TTIF må avlyse Tine Fotballskole. Vi har lenge vært usikre på grunn av smittesituasjonen i Halden, men fikk i dag grønt lys fra kommuneoverlegen. Utover dagen fikk vi også beskjed om at Minifestivaler skal arrangeres neste helg. Vi har fra før få påmeldte i år og vil få veldig få når noen spillere skal være med lagene sine på kamp. Vi velger derfor å avlyse dette året.

Vi beklager utfordringene dette har skapt for trenere som har fikset instruktører, foreldre som har meldt på og spillere som har gledet seg. 

Spørsmål kan sendes meg.

Hilsen Jonas Th. Næss, arrangementsansvarlig. 

Mail: fotball@ttif.no 

0 Kommentar

KORONA-INSTRUKS FOR FOTBALLKAMPER TTIF

Postet av Tistedalens TIF den 16. Aug 2020

KORONA-INSTRUKS FOR FOTBALLKAMPER TTIF

 

  • Alle som er syke eller har symptomer skal bli hjemme.
  • Hvert lag har en kampvert under hver kamp. Denne personen har ansvar for:
  • At hvert lag har registrert sine spillere, støtteapparat og tilskuere. Navn, mobilnummer og dato/klokkeslett (ankomst/avreise fra Tistedal stadion) føres på en liste. Liste hentes i kiosken.
  • Listen over alle som var til stede på kamp, settes inn i egen perm i kiosken. Listene må beholdes minst 10 dager for mulig smittesporing. 
  • Sørge for at det er merket opp publikumssoner og innbyttersoner.

 

Kampvert skal ha på vest, denne hentes i kiosken. Antibac skal plasseres ut ved inngangene til banene. Antibac hentes i kiosken.

Styret sørger for en ansvarlig, som følger opp smittevernsarbeidet på stadion på kampdager. Denne personen kommer i tillegg til kampverten.

Maks 200 personer på et fotballanlegg samtidig. Dette gjelder spillere og publikum. Trenere, ledere, dommere og andre funksjonærer som står for gjennomføringen av kampene, regnes IKKE som en del av deltakerantallet. 

Begrens antall personer som er med laget til et minimum.

Lag og publikum skal holde seg innenfor egne oppmerkede områder.

Regelen om en meters avstand gjelder også på innbytterbenken og på reisen til og fra kamp. 

Det skal være faste grupper på maksimalt 20 spillere som på trening. Det anbefales å holde på de faste gruppene over en periode på minst en uke. 

 


0 Kommentar

TTIF sitt anlegg stengt ut uka!

Postet av Tistedalens TIF den 12. Aug 2020

På grunn av smittesituasjonen i Halden kommune har TTIF også stengt sine anlegg fra tirsdag og ut uka. Hva som skjer neste uke avgjøres senere. 


0 Kommentar

NFF med presisering rundt gjennomføring av Tine Fotballskole.

Postet av Tistedalens TIF den 12. Aug 2020

Presiseringer rundt gjennomføring av TINE Fotballskole

 

Neste uke er den store TINE Fotballskole uken. Titusener av barn og trenere gleder seg til god, morsom og trygg aktivitet. Her kommer noen oppdateringer og avklaringer som være med å bidra til at arrangørene føler seg trygge i gjennomføringen av TINE Fotballskole.

 

Det presiseres at TINE Fotballskole er noe annet enn ordinær organisert fotballaktivitet. TINE Fotballskole går under kategorien «Arrangementer og aktiviteter for barn og unge av lengre varighet» som er unntatt fra avstandskravet. Med lengre varighet menes dagtilbud flere dager etter hverandre eller opphold med overnatting. Dette er nedfelt i covid-19-forskriften § 13 andre ledd. Fra 15. juni kan arrangementet gjennomføres selv om kravet til avstand ikke kan overholdes for blant annet «personer under 20 år som deltar på sommerskole, sommerleir, aktivitetsleir, kulturskole, leirskole, skoleavslutning og andre skolelignende fritids- eller ferietilbud, samt de som står for arrangementet» (punkt d)

 

Det anbefales videre fra FHI å dele deltakerne inn i mindre grupper for å ivareta smittevernrådene.

 

Tine Fotballskole og lignende aktivitetstilbud for barn og unge av lengre varighet kan i sommer gjennomføres for inntil 200 deltakere med kontakt forutsatt: 

  • Maks 20 utøvere i fast gruppe   
  • Minst 1 meter avstand utenfor aktivitet               
  • Minst 1 meter avstand til andre grupper              
  • Faste ledere/trenere pr. gruppe  
  • Kamper anbefales gjennomført mellom spillere innad i en fast-gruppe. Dersom det skal spilles kamper på tvers av de faste gruppene skal dette følge rammene for vanlig kampgjennomføring.

NFF oppfordrer at deltakerne i 20-gruppen holder minst 1 meter avstand utenfor aktiviteten. Men vi har forståelse for at det ikke er mulig under hele dagen.

 

Ulike arrangementer og aktiviteter for barn og unge av lengre varighet som nedfelt i covid-19-forskriften § 13 andre ledd punkt d) skal være åpne og tilgjengelige og deltakelse i annen aktivitet bør ikke sette stopper for barnets deltakelse. Det er derfor ikke krav om opphold i minimum 2 dager i barnet øvrige aktiviteter, herunder annen fotballaktivitet, for å delta på TINE Fotballskole. 

 

Nødvendig opplæring for å ivareta godt smittevern
Klubben/arrangøren må passe på at alle involverte får grundig og nødvendig opplæring for å ivareta godt smittevern. Trenere og ledere oppfordres til å ta NFFs koronavettkurs. Her er en lettfattelig brukerveiledning som tar deltageren gjennom hvert skritt: https://www.fotball.no/koronavettkurs

 

Husk at som arrangør skal dere iverksette tiltak som bidrar til at syke ikke er til stede på arrangementet, og gjøre det mulig å ivareta god hygiene.

Det er viktig med god informasjon til de foresatte i forkant.

 

Ytterligere verktøy til støtte i gjennomføring
Vi har i år utviklet en digital verktøykasse (Klikk her for å se brukerveiledningen)  som legger til rette for at arrangørene av TINE Fotballskole kan planlegge for, og gjennomføre morsomme og ferdighetsutviklende fotballskoler, samtidig som smittevernet er i varetatt for alle involverte. Og vi har laget en Arrangementsmal for trygge rammer rundt TINE Fotballskole.

 

Lykke til med gjennomføringen!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline