Fin premieutdeling i Tistedalhallen

Postet av Tistedalens TIF den 11. Nov 2021

Mari Sperre Andreassen har tatt noen fine bilder av prisvinnere og andre fra premieutdelingen. Her kan dere se noen av dem. 

Årets spiller for gutter, Marius Karlsen, mottar prisen fra leder Torfinn Bønøgård. Leona de Wit følger med etter å ha mottatt pris for årets spiller for jenter. Begge har levert gode sesonger og markert seg med god innsats og holdninger. TTIF gratulerer! 


G/J 2016 deltok på sin første premieutdeling sammen med sine tre ivrige trenere. Unge trenere har lenge vært et varemerke i TTIF og det er flott at jentene fra J 17 følger opp tradisjonen. 

Maja Larsen (J 11), Sixten Feste (G 11), Bror Peder Jensen (G 14), Julian Thorsen (G 16), Vilde Hagen-Tafjord (J 17), Marius Karlsen (G 19) og Sebastian Andresen (G 19) gjorde seg fortjent til årets innsatspriser i TTIF. Godt jobba! 


Erik Elverhøi mottar pokal for milepælen 500 kamper. Erik har kun én foran seg på lista over antall kamper for TTIF junior. Erik rekker mer enn å spille kamper og er, som flere andre, alltid med når klubben trenger hjelp. G 13 spilte godt på ungdomstreffen!

Postet av Tistedalens TIF den 9. Nov 2021

G 13 deltok på ungdomstreffen. Spilte seg frem til finalen etter 1 tap ( mot Berg ) og 1 uavgjort og 4 seire. Tap i finalen mot et godt og  robust Rygge 2008 lag. Fine kamper og mye bra spill fra gutta.Guttelaget på ungdomstreffen.

Postet av Tistedalens TIF den 9. Nov 2021

Guttelaget deltok på ungdomstreffen. Fikk tøff motstand i gruppa, hvor det ble et knepent tap( 2-1).  en uavgjort,( 1-1 )  og to tap med 5-1.TTIF J 2009/2010 på kamp i Eliteserien.

Postet av Tistedalens TIF den 29. Okt 2021

I kveld måtte egen trening vike for muligheten til å se en Eliteseriekamp. 9 spente jenter og trenerteamet la turen innover mot nabobyen for å se Sarpsborg 08-Vålerenga live på Sarpsborg Stadion. Forventningsfulle og litt overveldet i starten, kastet jentene etter hvert seg på entusiasmen til hjemmesupporterne, og da seiersmålet kom i favør hjemmelaget 6 minutter på overtid, kastet de 9 jentene seg på bena og trampeklappet og jublet sammen med de blå-hvite. Det var en gjeng slitne og fornøyde jenter som vendte nesa hjemover langt etter normal leggetid.Husk Fritidskortet!

Postet av Tistedalens TIF den 20. Okt 2021

Bruk Fritidskortet og betal mindre for at ditt barn skal drive idrett. Informasjon på https://halden.aktiv-fritid.no/.Hyggelig kveld for J 09/10/11.

Postet av Tistedalens TIF den 15. Okt 2021

I dag har jenter 09/10/11 hatt en helaften med pizza og FIFA-spilling for å bli bedre kjent. 2011-jentene har nå slått seg sammen med -09/10, og etter stemningen å dømme kommer disse jentene til å ha mye gøy sammen både på og utenfor banen!Handleuke på Sport1

Postet av Tistedalens TIF den 19. Apr 2021

Flotte tilbud på handleuke! Årsmøte TTIF

Postet av Tistedalens TIF den 2. Apr 2021Kjøp Salva og støtt TTIF Fotball!

Postet av Tistedalens TIF den 10. Mar 2021

Støtt TTIF Fotball med å kjøpe håndklær eller sokker. En pakke med fire håndklær i 100 prosent økologisk bomull koster 250 kroner. Håndklærne er av høy kvalitet og med et design som passer de fleste hjem. Størrelsen er 70 cm x 30 cm. Vi selger også Salva-sokker. Enten ullsokker eller babussokker (både vanlig og ankelsokker) i størrelse 36-40 eller størrelse 41 - 46. De som kjøper kan skrive adressen sin i kommentarfeltet og hva dere skal kjøpe. De som ønsker det kan også sende bestilling til fotball@ttif.no. Klubbens styre tar ansvar for å levere bestillingen smittesikkert på døra til de som kjøper. Håper mange trenger nye håndklær i disse håndvakstider og ser verdien i å støtte TTIF i en økonomisk vanskelig tid. 

Hilsen styret i TTIF Fotball. 
All aktivitet avlyst og baner stengt

Postet av Tistedalens TIF den 1. Feb 2021

Tistedal stadion er stengt for all aktivitet. All aktivitet for voksne og barn er også avlyst inntil 10. februar i første omgang. Dette kommer av at det nå er strammet kraftig inn på tiltakene i Halden.

TTIF oppfordrer til en egentrening eller tur ute i naturen. Vær nøye med smittevern. 

TTIF