Takk til treneren

Postet av J2008 den 11. Aug 2018

Jentenes flinke trener, Ole Fraztke Eilsø, besluttet å gi seg som trener for de etter endt sesong, og jentene ønsket selvfølgelig å gi han en sommergave som takk for innsatsen det siste året. Vi takker for alt, og ønsker lykke til som trener for nytt lag.  God sommer til alle fra TTIF J9.

            


Olavscup 2018

Postet av J2008 den 11. Aug 2018

5. og 6.mai dro laget på sin første ordentlige sommercup, Olavscup i Sarpsborghallen. En herlig gjeng med håndballjenter og en super gjeng med foreldre klare for å heie på jentene.  Vi startet det hele med 'Olavsmesteren'. Det var ulike poster/lagaktiviteter utendørs.


                           

Vi var veldig heldige med været, og jentene samarbeidet og gjorde en super innsats i konkurransen.

Så var det selvfølgelig masse gode kamper inne i hallen. Vi hadde kamper både lørdag og søndag, men det var ikke noe sluttspill for denne aldersgruppen. Herlig innsats her også.

                           

Cup skal jo være masse gøy også, i tillegg til trening og kamper, så det var god tid til lek og moro med lagvenninner i sola ute i pausene mellom kampene.

                            

På lørdag kveld etter kampene dro nesten hele gjengen ut og spiste på Egon. Det var veldig koselig.

                            

Etter at både små og store hadde fått spist seg mette og gode, var det tid for kveldsarrangement inne i hallen. Der var det disco og ulike aktiviteter som bla. boblefotball, rodeo, hoppeslott o.l.

                            

                            

Jentene hadde det veldig gøy her inne!

På søndagen etter kampene var det premieutdeling. Stor stas og vel fortjent!

                             


Tusen takk til alle små og store for innsats og hjelp denne flotte cuphelgen i mai :) Vi gleder oss allerede til cup neste år!         

            

 Sesongavslutning TTIF Håndball

Postet av J2008 den 11. Aug 2018

2.mai var det stort arrangement i Tistedalshallen med sesongavslutning for hele håndballen. TTIF J9 marsjerte inn sammen med resten av håndballagene, fikk medaljer og tatt lagbilde, før det var konkurranse, utdeling av boller og brus :)

Tusen takk for innsatsen til dere alle denne sesongen!


                            
Halden Byløp

Postet av J2008 den 11. Aug 2018

28.april gikk Halden byløp av stabelen på Halden stadion. TTIF J9 hadde med tre sporty representanter fra laget som stilte opp og gjorde sitt beste. Et flott arrangement som anbefales!


Oppvarming må selvsagt til, så er jentene klare for løp (600 m).

                          


I mål ventet medalje og drikke :)
Koselig trening før påske

Postet av J2008 den 26. Apr 2018

På siste treningen før påske hadde vi en gjestetrener på plass, og jentene fikk en fin treningsøkt som ble avsluttet med bursdagssang til et par av jentene, og litt ekstra påskekos.

Her ser vi de sinte og farlige forsvarskjempene til TTIF J9 ;)


Vi ønsker alle en riktig god påske :)