Grøtfest for laget

Postet av J2008 den 18. Des 2017

18.desember var laget så heldig å bli bedt hjem til Malin på grøtfest. Vi hadde ordnet med grøt, saft, pepperkaker og klementiner til jentene. Det var kjempe koselig!


Ei fornøyd jente som fikk mandelen i grøten.


Vi arrangerte en pakkelek for jentene.


Jentene koste seg så med danseleken, før nissen plutselig banket på. Det var stas. Han kom med godteposer til alle.Jentene overrakte oppmann en kjempefin julegave og et flott julekort med gode ord. Det var en veldig hyggelig overraskelse som ble satt stor pris. Tusen takk for grøtfest og juleavslutning for J9.Siste håndballtrening før jul

Postet av J2008 den 14. Des 2017

14.desember hadde jentene siste ordinære trening før en velfortjent juleferie. Få jenter på denne treningen da skjer mye for alle i desember, men jentene koste seg.

For å vise at de setter pris på sin flinke og dedikerte trener som setter av sin tid og bruker sin gode kompetanse på jentene, overrakte de Ole en julegave som alle jentene hadde spleiset på.


Tusen takk til jentenes trener Ole som stiller opp for dette laget med ønske om en riktig god jul og et godt nytt år!Siste serierunde før jul 2017

Postet av J2008 den 10. Des 2017

Før jul hadde jentene en runde med 4 seriekamper 10.desember I Rådehallen. Her er de flotte jentene klare før første kamp.

Vi hadde en flott dag, og jentene viser fremgang fra gang til gang. 

Det viktigste er at de har det gøy, og trives med hverandre og synes håndball er topp!


Viktig at jentene lærer seg god lagmoral og koselig at de blir gode venninner og er snille mot hverandre. Trøste og hjelpe hverandre er også en viktig del av det å være på et lag.Takk for en fin takk og super innsats av alle jentene!

Barnekamplederkurs og treningskamper

Postet av J2008 den 19. Nov 2017

Lørdag 18.11.17 var 16 flotte ungdommer i 14-15 års alderen fra TTIF Håndball samlet på barnekamplederkurs i Tistedalshallen. Først var det en del med teori, før det ble praktisk øving under treningskamper ute i hallen. Vi håper at dømmingen gir mersmak.


For å spille treningskamper stilte TTIF J9 opp sammen med to lag fra Halden Håndball J10. Totalt 8 kamper ble spilt, og dette var super kamptrening for småjentene også. 


Tusen takk for en fin treningsdag i hallen med små og store, og lykke til videre!Flott høstkveld med J9

Postet av J2008 den 22. Okt 2017

Torsdag 19.oktober fikk J9 ikke treningstid i Tistedalshallen på grunn av et arrangement, så da tok vi med hele gjengen ut i den deilige høstlufta på flotte Ormtjern isteden. Nesten alle jentene med foreldre og småsøken + treneren og hans døtre var med. Det er kjempeflott at vi får lov til å låne Ormtjernhytta gratis til klubbens medlemmer. Et flott område for friluftsliv. Vi startet med å gå trollstien rundt vannet, mens Christer fra Bjørnstad Catering fyrte opp grillen, og forberedte grilllmat til til hele gjengen på ca. 30 stk.


Trollstien fengsler både små og store, og jentene koste seg rundt i løypa.


Når vi kom tilbake fra turen serverte Christer deilig grillmat med tilbehør til oss. Menyen bestod av pølser, biff, poteter, salat og deilig saus. Tusen takk til Bjørnstad Catering for sponsingen!


Noen synes det var spennende å leke ute i mørket, mens andre spilte brettspill inne på hytta. Et par av pappaene hadde fyrt opp i peisene, så det var godt og varmt til vi kom inn. Tvillingjentene på laget hadde bursdag denne dagen, så da ble det selvfølgelig bursdagssang for de.  Foreldrene hadde med kringle til alle, og på slutten av kvelden hadde noen av jentene laget show som de viste frem. En veldig hyggelig og sosial kveld. Tusen takk til alle som kom og bidro.

Supert at jentene på laget kan bli bedre kjent og sosialieres utenfor banen også. Dette knytter nye vennskapsbånd.

Tusen takk for oss og lånet av hytta. Vi koste oss, og kommer gjerne tilbake.God rekruttering til J9

Postet av J2008 den 22. Okt 2017

Det er ikke alltid lett å rekruttere nye jenter til TTIF håndball for vi har mange andre flotte idretter og aktiviteter og konkurrere med. Vi mistet dessverre noen fine jenter i sommer, men nå har to kommet tilbake igjen, samt at tre helt nye jenter har prøvd seg på trening hos oss nå i høst. Det er veldig morsomt. Nå er vi opptil 14 stk på trening, og det er veldig gøy å se en så flott gjemg med jenter fra hele 5 ulike barneskoler her i Halden kose seg sammen på trening. Her har vi plass til både nye og 'gamle'.
Vel overstått!

Postet av J2008 den 19. Sep 2017

J9 spilte i helgen sine 4 første seriekamper på hjemmebane i Tistedalshallen. Alle jentene var med, og det var første gang de spilte på stor bane med 5 utespillere og fast keeper. Jentene tok utfordringen på strak arm, og storkoste seg med bra samspill, god lagånd og en herlig dose med spilleglede. Jentene rullerer på alle plasser, og alle fikk lik spilletid i henhold til barneidrettens bestemmelser. Dette fungerte kjempefint! Vi vant to kamper, spilte en uavgjort og tapte en kamp. 


J9 er en super gjeng med blide jenter. Jentene kommer fra hele 5 ulike barneskoler her i Halden. Noen har allerede rukket å spille håndball i flere år, mens det stadig kommer nye jenter til, og vi tar gjerne i mot flere som har lyst til å prøve seg på håndball. Her er alle hjertelig velkomne. Vi prøver å finne på ting utenom trening også, og på søndag etter kampene dro hele laget med søsken og foresatte på Restaurant 1716 og koste seg med deilig pizzabuffét. Vel fortjent etter en lang dag i hallen med super innsats. Jentene var også så heldige og få være maskotter og flaggbærere for elitelaget til herrene i byen, Halden topphåndball, på deres første hjemmekamp i Remmenhallen mot Kolstad. Jentene syntes dette var veldig stas, og med hjelp av denne gode heiagjengen på tribunen ble det hjemmeseier til 'Ulvene' våre.
Velkommen

Postet av J2008 den 21. Aug 2017

Håper alle har hatt en flott sommerferie, og er klare for håndball igjen. 

Vi ønsker 'gamle' og nye håndballjenter velkommen på trening fra og med torsdag 24.august. 

Ole Fratzke Eilsø vil nå være lagets hovedtrener, og treningstidene blir mandager kl. 16:30 - 18:00 i hallen til Risum vgs. og torsdager kl. 18:00 - 19:30 i Tistedalshallen. 

De første seriekampene spilles hjemme i Tistedalshallen søndag 17.september og vi gleder oss!