Takk til treneren

Postet av J2008 den 11. Aug 2018

Jentenes flinke trener, Ole Fraztke Eilsø, besluttet å gi seg som trener for de etter endt sesong, og jentene ønsket selvfølgelig å gi han en sommergave som takk for innsatsen det siste året. Vi takker for alt, og ønsker lykke til som trener for nytt lag.  God sommer til alle fra TTIF J9.

            


Olavscup 2018

Postet av J2008 den 11. Aug 2018

5. og 6.mai dro laget på sin første ordentlige sommercup, Olavscup i Sarpsborghallen. En herlig gjeng med håndballjenter og en super gjeng med foreldre klare for å heie på jentene.  Vi startet det hele med 'Olavsmesteren'. Det var ulike poster/lagaktiviteter utendørs.


                           

Vi var veldig heldige med været, og jentene samarbeidet og gjorde en super innsats i konkurransen.

Så var det selvfølgelig masse gode kamper inne i hallen. Vi hadde kamper både lørdag og søndag, men det var ikke noe sluttspill for denne aldersgruppen. Herlig innsats her også.

                           

Cup skal jo være masse gøy også, i tillegg til trening og kamper, så det var god tid til lek og moro med lagvenninner i sola ute i pausene mellom kampene.

                            

På lørdag kveld etter kampene dro nesten hele gjengen ut og spiste på Egon. Det var veldig koselig.

                            

Etter at både små og store hadde fått spist seg mette og gode, var det tid for kveldsarrangement inne i hallen. Der var det disco og ulike aktiviteter som bla. boblefotball, rodeo, hoppeslott o.l.

                            

                            

Jentene hadde det veldig gøy her inne!

På søndagen etter kampene var det premieutdeling. Stor stas og vel fortjent!

                             


Tusen takk til alle små og store for innsats og hjelp denne flotte cuphelgen i mai :) Vi gleder oss allerede til cup neste år!         

            

 Sesongavslutning TTIF Håndball

Postet av J2008 den 11. Aug 2018

2.mai var det stort arrangement i Tistedalshallen med sesongavslutning for hele håndballen. TTIF J9 marsjerte inn sammen med resten av håndballagene, fikk medaljer og tatt lagbilde, før det var konkurranse, utdeling av boller og brus :)

Tusen takk for innsatsen til dere alle denne sesongen!


                            
Halden Byløp

Postet av J2008 den 11. Aug 2018

28.april gikk Halden byløp av stabelen på Halden stadion. TTIF J9 hadde med tre sporty representanter fra laget som stilte opp og gjorde sitt beste. Et flott arrangement som anbefales!


Oppvarming må selvsagt til, så er jentene klare for løp (600 m).

                          


I mål ventet medalje og drikke :)
Koselig trening før påske

Postet av J2008 den 26. Apr 2018

På siste treningen før påske hadde vi en gjestetrener på plass, og jentene fikk en fin treningsøkt som ble avsluttet med bursdagssang til et par av jentene, og litt ekstra påskekos.

Her ser vi de sinte og farlige forsvarskjempene til TTIF J9 ;)


Vi ønsker alle en riktig god påske :)
Tredje og siste serierunde

Postet av J2008 den 26. Apr 2018

Tredje og siste serierunde ble avviklet som vårt hjemmearrangement i Hjortsberghallen.

 Flinke foreldre til jentene stilte opp på kort varsel, og vi fikk til et godt arrangement.

Jentene skulle nok engang spille 4 seriekamper, og var selvfølgelig klare for å gjøre sitt beste! 

Bildene taler for seg selv her:
Kvinnedagen 8.mars

Postet av J2008 den 26. Apr 2018

På kvinnedagen 8.mars hadde jentene våre trening, og ei fin jente på laget og mammaen hennes delte ut nydelige blomster til alle jentene.

Tusen takk!

La oss jobbe for at de skal få kjenne trygghet, og få muligheten til å vokse opp til å bli akkurat hva de selv ønsker. Morgendagens kvinner  Gratulerer med dagen!Rema 1000 håndballskole i vinterferien

Postet av J2008 den 26. Apr 2018

I vinterferien arrangerte Halden håndballforening Rema 1000 håndballskole, og flere av jentene våre var med der.


Veldig bra for barna og få et aktivt tilbud i vinterferie. Trenere var blant annet Milivoj Sarko, hovedtreneren til HTH, Jan Thomas Lauritzen, HTH spillere og unge jenter fra Halden håndballforenings J15.

Det ble tre dager med masse flott trening, lek, lunsj og fruktpauser. Barna fikk t-trøyer, håndball og drikkeflaske. Siste dagen var det intern cup med landslag, der barna fikk lage plakater, øve på egne heiarop og fikk ansiktsmaling. Innmarsj med musikk og opprop var stas!

Det var jevne kamper og kjempegod innsats av alle!

Etter endt håndballskolen var det høytidelig utdeling av medaljer til alle de flinke utøverne.

 Jentene tar med seg ny håndballkunnskap videre. Serierunde nr. 2 i Borgehallen 11.februar 2018

Postet av J2008 den 26. Apr 2018

Søndag 11.februar var jentene våre klare for serierunde nr. 2 i Borgehallen. 4 kamper skulle spilles, og vi hadde en morsom dag.

Utvikling hele tiden, og vi prøver å tape og vinne med samme sinn selvom det ikke alltid er like lett. Fruktpauser og sosialt samvær mellom kampene gir ny energi.

 Jentene hadde god innsats, og heldigvis ble det en velfortjent seier i siste kamp, noe som var godt å ta med seg hjem :)

Tusen takk for innsats og oppmøte!Første serierunde 2018

Postet av J2008 den 21. Jan 2018

21.januar var jentene klare for dyst igjen, og årets 4 første seriekamper. Alle 12 jentene var med denne dagen , så det var kjempemorsomt! 

Vi har fått en rutine på at alle har med seg sunn matpakke, frukt og grønnsaker på kampene. Alle deler på frukten og grønnsakene, og foreldrene hjelper til med å kutte og skjære. En kjempefin ordning som fungerer veldig bra!


Sunne, sporty jenter som koser seg i pausene mellom kampene, og fyller på med litt ny energi!


Flotte resultater for jentene denne dagen også. 3 seiere og 1 uavgjort må vi si oss veldig godt fornøyde med. Takk for innsatsen! Vi gleder oss til fortsettelsen!