Flott høstkveld med J9

Postet av J2008 den 22. Okt 2017

Torsdag 19.oktober fikk J9 ikke treningstid i Tistedalshallen på grunn av et arrangement, så da tok vi med hele gjengen ut i den deilige høstlufta på flotte Ormtjern isteden. Nesten alle jentene med foreldre og småsøken + treneren og hans døtre var med. Det er kjempeflott at vi får lov til å låne Ormtjernhytta gratis til klubbens medlemmer. Et flott område for friluftsliv. Vi startet med å gå trollstien rundt vannet, mens Christer fra Bjørnstad Catering fyrte opp grillen, og forberedte grilllmat til til hele gjengen på ca. 30 stk.


Trollstien fengsler både små og store, og jentene koste seg rundt i løypa.


Når vi kom tilbake fra turen serverte Christer deilig grillmat med tilbehør til oss. Menyen bestod av pølser, biff, poteter, salat og deilig saus. Tusen takk til Bjørnstad Catering for sponsingen!


Noen synes det var spennende å leke ute i mørket, mens andre spilte brettspill inne på hytta. Et par av pappaene hadde fyrt opp i peisene, så det var godt og varmt til vi kom inn. Tvillingjentene på laget hadde bursdag denne dagen, så da ble det selvfølgelig bursdagssang for de.  Foreldrene hadde med kringle til alle, og på slutten av kvelden hadde noen av jentene laget show som de viste frem. En veldig hyggelig og sosial kveld. Tusen takk til alle som kom og bidro.

Supert at jentene på laget kan bli bedre kjent og sosialieres utenfor banen også. Dette knytter nye vennskapsbånd.

Tusen takk for oss og lånet av hytta. Vi koste oss, og kommer gjerne tilbake.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.